Skip to content

Vormgever in Rotterdam

Uw site, uw social media, uw huisstijl, uw logo, uw visitekaartjes; het moet er allemaal perfect uitzien. De uitstraling is immers het eerste wat men ziet bij het kijken naar uw bedrijf. Wanneer dit slordig overkomt, staat u vaak al 1-0 achter. Om dit te voorkomen, is Saar Design er voor u. Voor elk design-vraagstuk bent u bij Saar Design als vormgever in Rotterdam aan het juiste adres. Waarom, dat leest u hier!

Vormgever in Rotterdam

Wat doet Saar Design als vormgever in Rotterdam?

De taak van Saar Design als grafisch ontwerper is om met behulp van visuals een idee over te brengen. Of dat idee nu een identiteit van een merk, een film of een album is. Het is de taak van Saar Design om deze ideeën te organiseren in een visueel verhaal, en ze te maken op een manier die de kijker bevalt. Grafisch ontwerpen kan variëren van zeer low-tech, zoals hand tekenen, tot zeer technologische vaardigheden, zoals coderen. De basisvaardigheden van Saar Design als vormgever in Rotterdam zijn in de loop der jaren uitgegroeid naar een hoog niveau en er is een sterk portfolio opgebouwd.

Hoewel het werk van Saar Design als vormgever in Rotterdam vaak achter een computer plaatsvindt, komen er zowel technische als sociale vaardigheden bij kijken. Het werk van Saar Design als vormgever in Rotterdam vereist vaak samenwerken met anderen. Saar Design werkt enorm persoonlijk zodat er heel duidelijk wordt wat er moet gebeuren.

Vormgever Rotterdam

Het creëren van een identiteit voor uw merk

Grafische vormgeving is meer dan design. Het kan gaan om houding, emoties en een gevoel wat moet worden opgeroepen bij de klant. De focus van een grafisch ontwerper bij het ontwikkelen van een design is merkidentiteit, wat in wezen de visuele taal van het merk is. Het bestaat uit een logo, kleurenpalet, oplage, en samenhangend systeem van afbeeldingen. Deze aspecten moeten consistent verschijnen op de website van een merk, advertenties, visitekaartjes, e-mail nieuwsbrieven, en andere middelen die het merk gebruikt om te communiceren met het publiek. Als vormgever in Rotterdam kan Saar Design zich voor u compleet storten op het ontwerpen van logo’s, social media lay-outs of complete huisstijlen. Wat u maar wenst, Saar Design kan het regelen voor u. Het enige wat u hoeft te doen is een aanvraag plaatsen. Daarna gaat Saar Design met u om tafel om  uw wens zo goed als mogelijk in kaart te brengen.